Oletko aloittamassa rakennushanketta? Haluatko pohtia mahdollisuutta, jolla hankkeesi voidaan toteuttaa ekologisesti, terveyttä edistävästi ja kestävää kehitystä tukien? Ota yhteyttä ja arvioidaan mahdollisuuksia yhdessä!

Mika Koivisto
Puh: 040 8350 134
S-posti: mika.koivisto@honka.com

Honkarakenne Oyj
PL 31 (Lahdentie 870)
04401 Järvenpää (Tuusula)

Terveellisyys

Hirsitalo on inspiroiva asuinympäristö. Kansainväliset kokemukset osoittavat massiivipuutalon terveyttä edistävät vaikutukset. Sitä edesauttavat tutkitusti kosteusturvalliset ja muovittomat seinärakenteet. Lisäksi Honkarakenteen oma innovaatio, Smart Ventilation System™ (SVS) turvaa kerrosrakenteisen hirsiseinän kosteusturvallisuuden.

Hirsi on hengittävä luonnonmateriaali, minkä ansiosta hirsitalossa on hyvä sisäilma. Hirsitalossa voidaan päästä jopa M1 sisäilmaluokitukseen. Erityisesti allergioista ja astmasta kärsivät ihmiset nauttivat hirsitalossa asumisesta.

Hirren hengittävyys perustuu siihen, että massiivipuu sitoo ja vapauttaa kosteutta ja pitää ilmankosteuden optimaalisella tasolla luonnollisesti. Sisäilman terveyden kannalta optimaalinen kosteus on 30-55 %, jolloin homeiden ja bakteereiden kasvuolosuhteet ovat minimaaliset.