Oletko aloittamassa rakennushanketta? Haluatko pohtia mahdollisuutta, jolla hankkeesi voidaan toteuttaa ekologisesti, terveyttä edistävästi ja kestävää kehitystä tukien? Ota yhteyttä ja arvioidaan mahdollisuuksia yhdessä!

Mika Koivisto
Puh: 040 8350 134
S-posti: mika.koivisto@honka.com

Honkarakenne Oyj
PL 31 (Lahdentie 870)
04401 Järvenpää (Tuusula)

Terveellinen julkinen rakennus

Rakenna vetovoimainen ja erottuva koulu, päiväkoti tai hoivakoti!
 

Ryhmärakennuttaminen

Ryhmärakennuttaminen on koko ajan suosiotaan kasvattava rakentamismuoto, jossa joukko yksityishenkilöitä toimii rakennuttajana. Hanketta vetää usein rakennuttajakonsultti. Perinteistä grynderiä hankkeessa ei ole. Ryhmärakennuttamisen edut ovat muunneltavuus sekä suurista hankintaeristä koituvat kustannussäästöt.

Hyvä esimerkki ryhmärakennuttamishankkeistamme on Myllypuron Tara.

Myllypuron Tara

Myllypuron Tara on Honkarakenteen päänavaus Helsingin kaupunkipuutalojen markkinoilla, jossa omakoti- ja rivitalot pyritään nyt rakentamaan kaupunkimaisen tiiviisti ja ekotehokkaasti pienille tonteille. Kahteen ja kolmeen tasoon rakennettujen Honka-kotien asuntokoot vaihtelevat 50-150 m². Rivi- ja kytketyissä erillistaloissa on asuntoja 13, erilaisia asuntopohjia on kuusi.

Myllypuron Taran asukkaat ovat olleet tyytyväisiä. Tiiviin asuinalueen elämän äänet eivät häiritse Taran asukkaiden unta. Hirren ääneneristävyys on asumismukavuuden kannalta tärkeä tekijä. 

Hirsirakenteilla saavutetaan hyvä sisäilman laatu. Massiivipuiset hirsiseinät ovat luonnollisen hengittäviä päästäen vesihöyryn siirtymään vapaasti ilmasta seinärakenteeseen ja takaisin.

Moderni massiivipuutalo sopii kaupunkiin ja pienillekin tonteille, sillä se istuu kaupunkikuvaan vailla perinteisen hirsitalon piirteitä. Luonnonmukaisen materiaalin avulla syntyy ihmisläheinen ja lämminhenkinen puukylä kaupunkiin.