Oletko aloittamassa rakennushanketta? Haluatko pohtia mahdollisuutta, jolla hankkeesi voidaan toteuttaa ekologisesti, terveyttä edistävästi ja kestävää kehitystä tukien? Ota yhteyttä ja arvioidaan mahdollisuuksia yhdessä!

Mika Koivisto
Puh: 040 8350 134
S-posti: mika.koivisto@honka.com

Honkarakenne Oyj
PL 31 (Lahdentie 870)
04401 Järvenpää (Tuusula)

Terveellinen julkinen rakennus

Rakenna vetovoimainen ja erottuva koulu, päiväkoti tai hoivakoti!
 

Hyödyt

Yksi Honkarakenteen vahvimmista innovaatioista on painumaton hirsi, joka tekee mahdolliseksi aidosti modernin hirsitalon rakentamisen. Rakenteen ansiosta massiivipuurunkoon voidaan yhdistää myös muita materiaaleja, kuten kiveä, terästä ja lasia - rajoituksetta. Perinteiseen hirsitekniikkaan verrattuna tämä tarjoaa suunnittelijoille uudenlaisia mahdollisuuksia suunnitella arkkitehtuuriltaan yksilöllisiä ja moderneja rakennuksia. Modernit suunnitteluratkaisut ja terveyttä edistävä asuminen ovatkin Hongan osaamista parhaimmillaan.

Painumaton Honka-hirsi ei juurikaan vääntyile eikä halkeile. Tehtaalla valmiiksi tehdyt työstöt ja valmiiksi asennetut tiivisteet varmistavat, että talo on selkeä ja nopea rakentaa. Hirsi liittyy luontevasti osaksi muita materiaaleja ja tarjoaa lisäksi perinteistä hirttä paremman ääneneristyksen. Matalan sauman ja siistin nurkkaliitoksen ansiosta painumaton hirsi on myös visuaalisesti erittäin modernin näköinen.

Honkarakenne, maailman johtavana hirsitalojen valmistajana omaa resurssit paitsi laadukkaiden tuotteiden valmistamiseen, myös menestyksekkääseen yhteistyöhön kaikkien yksittäiseen projektiin liittyvien tahojen kanssa. Kokemusta, osaamista, resursseja sekä suunnitteluun että tuotantoon, monen kokoisiin ja -laatuisiin hankkeisiin Suomessa ja ulkomailla. Laaja, kansainvälinen suunnitteluverkosto yhteistyössä omien suunnittelijoidemme kanssa muodostaa vahvan, vuorovaikutteisen foorumin tiedon ja kokemusten jakamiseen sekä jatkuvaan uuden oppimiseen. Rohkeasti ja avoimesti kaikkeen uuteen suhtautuva yhteisömme on voimatekijä sille, että  toteutuksemme edustavat erilaisia design-tyylejä laidasta laitaan. Esimerkkinä moderni Honka-massiivipuu, joka on ekologinen high-tech -tuote pinnasta ytimeen.