Oletko aloittamassa rakennushanketta? Haluatko pohtia mahdollisuutta, jolla hankkeesi voidaan toteuttaa ekologisesti, terveyttä edistävästi ja kestävää kehitystä tukien? Ota yhteyttä ja arvioidaan mahdollisuuksia yhdessä!

Mika Koivisto
Puh: 040 8350 134
S-posti: mika.koivisto@honka.com

Honkarakenne Oyj
PL 31 (Lahdentie 870)
04401 Järvenpää (Tuusula)

Honka Fusion™ -hirsi

Hirsi on luonnon materiaali, joka muuttaa herkästi muotoaan. Esimerkiksi kuivuessaan se kutistuu syvyyssuunnassa, mikä saattoi ennen johtaa hirsitalon painumiseen. Tämä on asettanut haasteita erityisesti erilaisten rakenneliittymien suhteen, mutta ammattimaisessa suunnittelussa ne kaikki osataan ottaa huomioon.

Painumaton hirsi on Honkarakenteen pitkän tuotekehityksen tulos, joka valmistetaan kuudesta ristiin laminoidusta osasta. Painumattomaan massiivipuurunkoon voidaan yhdistää lisäksi muita materiaaleja, kuten kiveä, terästä ja lasia. Tämä tarjoaa suunnittelijoille perinteiseen hirsitekniikkaan verrattuna uudenlaisia mahdollisuuksia suunnitella arkkitehtuuriltaan yksilöllisiä ja moderneja rakennuksia. Hirsi mahdollistaa ekologisen ja terveyttä edistävän asumisen yhdistettynä moderneihin suunnitteluratkaisuihin.

Honka Fusion™ on tapamme rakentaa moderni hirsitalo!