Oletko aloittamassa rakennushanketta? Haluatko pohtia mahdollisuutta, jolla hankkeesi voidaan toteuttaa ekologisesti, terveyttä edistävästi ja kestävää kehitystä tukien? Ota yhteyttä ja arvioidaan mahdollisuuksia yhdessä!

Mika Koivisto
Puh: 040 8350 134
S-posti: mika.koivisto@honka.com

Honkarakenne Oyj
PL 31 (Lahdentie 870)
04401 Järvenpää (Tuusula)

Terveellinen julkinen rakennus

Rakenna vetovoimainen ja erottuva koulu, päiväkoti tai hoivakoti!
 

Aluerakentaminen

Aluerakentaminen on niin ikään yksi viime vuosien voimakkaimmin kasvaneista toimialoistamme. Yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa toteutamme rakennushankkeita ympäri maailman, ja erityisesti Suomessa.

Eräs kantavista vahvuuksistamme on kokonaisvaltainen palvelupaketti, joka räätälöidään jokaisen asiakkaan ja kohteen mukaan. Pakettiin voi kuulua esimerkiksi maankäyttösopimukset, aluesuunnitelmat sekä mallistosuunnittelu. Urakoimme kohteet yhdessä kumppaneittemme kanssa tarvittaessa jopa avaimet käteen -periaatteella.

Kokonaiset asuinalueet ja korttelit, vapaa-ajan keskukset, hotellit ja ravintolat, päiväkodit, koulut ja liikerakennukset ovat mitä tyypillisimpiä aluerakentamiskohteitamme. Kun alueen rakennuksissa on yhtenäinen design ja sukunäköisyys, luodaan ehjää asumiskulttuuria, joka on sopusoinnussa ympäristönsä kanssa.